Petitot Peq - Ферма натуральних виробив "GoatLand"

<- Меню
<-меню
Перейти до контакту
Petitot Peq, Каталония

Уся справа в тому, що дорога з монастиря йде під гору, йти легко,
а різноманітні сирні запахи і легкий теплий вітерець роблять все,
що б ноги самі собою, незалежно від команд з мозку повертали
убік витіювато прикрашених столів з сирними нарізками.
І ось вже меткі каталонки на перебій закликають вас
спробувати продукцію місцевого " сирпрому". З їх рук смачно все,
але Petitot Peq вище за всякі похвали і поза конкуренцією.

Виготовляють це їстівне диво, в одному єдиному місці Іспанії,
а саме в каталонському селі під назвою Терраделес.
Вам напевно вже зрозуміло, що кози в цьому селі водяться
виключно особливі і молоко, яке вони дають теж особливе.
Воно віддає нотками трав і грибів. Ганяю у роті сирну кульку і
він як хороше марочне вино розкриває увесь свій смак.
Я відчуваю отаку слабку кислинку. Потім мені починає
здаватися, що сир трохи -чуть солонуватий. Після чого у
роті з'являється зовсім легка гіркуватість.
Продавщиця, що все розуміє простягає мені келих сухого іспанського вина.
Я не на вершині гори Монсеррат, я вам чесно признаюся, я на вершині блаженства.

а м'яким козиним сиром з жиронской села Terradelles доведеться пополювати,
але він того коштує. Бездоганної якості козине молоко з нотками
трав і грибів - цей "маленький" (так переводиться petitot з каталонського) дуже навіть молодецький.
А як розкривається його смак! Трохи кислуватий на початку, солонуватий
в середині, він залишає легку гіркоту у кінці. Таке не забувається.
Сировари рекомендують petitot до місцевого пива. Так, сир в Іспанії їдять не лише з вином
Козині сири
Кульки з м'якого, ніжного творожного сиру в запашних спеціях
Товар не доступний.
150 грн.
Додати
Умови оформлення замовлення, доставки та розрахунків.

Прочіть будь-ласка цей текст, він зніме багато ваших запитань.
- Я не передзвоню для підтвердження замовлення, тому що в мене нема відділу продаж та зграйки менеджерів ;)
- Якщо ви отримали на свій e-mail листа з сайту, то замовлення у моїй базі.
- Відправка замовлення на наступний день після отримання замовлення.
- Ви можете обрати два види розрахунку – післяплата (при отриманні у відділенні Нової пошти), або на банківську картку.
- Я не можу брати перередоплату тому що розуміння вартості замовлення буде тільки після фасування, пому якщо на банківську картку - я відправляю "НА ДОВІРУ",  тоб-то відправляю без наложки до вашої сплати на картку.
- На наступний день я розсилаю SMS з номером ТТН, сумою до сплати та номером картки у ПриватБанку чи Монобанку.
- Будьте чемні. Не забувайте сплачувати :)
- Головне - сума, зазначена у вашому кошику НЕ буде дорівнювати реальній вартості вашого замовлення, тому що я не в змозі відрізати від величезної головки точну вагу.
- Ціну я ставлю по факту ваги замовлення.
- Кожен сорт сиру підписаний.
Якщо виникли питання дзвоніть, пишіть у Вайбер або в інші месенджери.
Я завжди відповідаю!
Задайте мені питання :)
Назад до змісту