
Сир в олії.
Представляю вам шматочки 6 видів козиного сиру з запашними спеціями,
залиті олиливковою олією
Мій сир стане родзинкою для ваших святкових страв.
Ціна за банку 350 мл. складає 90 грн
Але головне – це гарантоване гастрономічне свято!
Відкрийте для себе сири зроблені з молока доглянутих та ситих кіз, кращої у світі – Каталонської школи сироваріння, та моєї любові до справи.
Смачного!



Козині сири
Представляю вам шматочки 6 видів козиного сиру з запашними спеціями,
залиті олиливковою олією
Мій сир стане родзинкою для ваших святкових страв.
залиті олиливковою олією
Мій сир стане родзинкою для ваших святкових страв.
У наявності
89 грн.
Додати
Сири я виготовляю виключно зі СВІЖОГО КОЗИНОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
Я НЕ використовую консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся моя продукція - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку я в нього вкладаю.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, в'ялені томати, сіль, оливкова олія, спеції.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 85% ... та регулярним доглядом)
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 85% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори. Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше. Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше. Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Умови оформлення замовлення, доставки та розрахунків.
Прочитайте будь-ласка цей текст, він зніме багато ваших запитань.
- Я не передзвоню для підтвердження замовлення, тому що в мене нема відділу продаж та зграйки менеджерів ;)
- Якщо ви отримали на свій e-mail листа з сайту, то замовлення у моїй базі.
- Відправка замовлення на наступний день після отримання замовлення.
- Якщо ви отримали на свій e-mail листа з сайту, то замовлення у моїй базі.
- Відправка замовлення на наступний день після отримання замовлення.
- Ви можете обрати два види розрахунку – післяплата (при отриманні у відділенні Нової пошти), або на банківську картку.
- Я не можу брати передоплату тому що розуміння вартості замовлення буде тільки після фасування, тому якщо на банківську картку - я відправляю "НА ДОВІРУ", тобто відправляю без наложки до вашої сплати на картку.
- На наступний день я розсилаю SMS з номером ТТН, сумою до сплати та номером картки у ПриватБанку чи Монобанку.
- Будьте чемні. Не забувайте сплачувати :)
- Головне - сума, зазначена у вашому кошику НЕ буде дорівнювати реальній вартості вашого замовлення, тому що я не в змозі відрізати від величезної головки точну вагу.
- Ціну я ставлю за фактом ваги замовлення.
- Кожен сорт сиру підписаний.
Якщо виникли питання дзвоніть, пишіть у Вайбер або в інші месенджери.
Я завжди відповідаю!